Friday, June 26, 2009

Tirgul de oale 2009


Si in acest an, conform traditiei si probabil pentru a-l "omagia" pe Eminescu, Primaria organizeaza in Copou in apropierea Teiului, Tirgul mesterilor olari. Un mic progres totusi : anul asta fara mici si bere. Spre tristetea unora........

Sunday, June 21, 2009

Patria in pericol

Actuala clasa politica pune in pericol fiinta neamului.Dezastrul moral este fara precedent pentru natie. E timpul sa ne solidarizam, sa inlaturam fortele raului. Aux armes cetateni !!! Armele moralei si spiritului crestin.

Proiectul Palas a murit ?

Asistam neputinciosi cum santierul din jurul Palatului Culturii ingheata incetul cu incetul. Activitatea s-a redus, au diparut utilajele, muncitorii. Nu au diparut inca fortele de paza si ciinii vagabonzi. Ce se va intimpla cu uriasa groapa din centrul Iasului ? Nimeni nu poate da asigurari daca si mai ales cind se va termina santierul. Primarul tace si continua cu obstinatie cheltuirea banilor pentru liniile de tramvai. In acest timp Teatrul National ramine inchis, Filarmonica e in schele , Muzeele din Palat inchise sine die. Si intelectualitatea tace las ..... umilitor.